Stafi i FOKUS

Stafi i drejtues i FOKUS-AL perbehet si me poshte vijon:

Sponsor te FOKUS-AL:

  • BenArt studio
    BenART Studio eshte nje Qender profesionale e Videos dhe Fotografise ne Fier.
  • Bashkia fier
    Bashkia e qytetit te Fierit.

Falenderojme:

  • Shoqaten e Artisteve Figurative "DRAUDACUM" Maqedoni - www.draudacum.com
  • Agjensine Creative "TROKIT" - www.trokit.com

Falenderime te tjera:

Shtypshkronja

ERPOPRINT/ Gjakovë/Printing house
ERPOPRINT / Gjakovë

Foto “KOZMOS” Distributor i Kodak në Shqipëri
Photo “KOZMOS” Distributor of Kodak in Albania

Agjensia Kreative “TROKIT”/ Prishtinë/Creative Agency "Trokit" / Pristina
Këshilli i Qarkut Fier/Regional Council of Fier

“RENOIL” Petrol

Birra “STELA”/Beer "Stela"

“TV Apollon”

Pika e KontaktitPer cdo kontakt mund te kontaktoni: z.Arben Alliaj ne telefon: + 355 69 208 1659 ose via email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
 

 

Fieri.COM - Portali Fierak Online