K

onkursi FOKUS, eshte nje aktivitet artistik per evidentimin dhe vlersimin e fotografise artistike, e mbi te gjitha nje mundesi per shprehje sa me te lire dhe transparente ne boten e fotografise artistike.

Qellimi i ketij aktiviteti eshte perballja e shkollave dhe eksperiencave te ndryshme nga rajoni, me deshire qe te provokoje nje dialog profesional mbi fotografine artistike duke u kthyer ne nje pike takimi te pervitshem ballafaqimi te ketyre vlerave ne nje bote e cila u perket te gjitheve.

 

 

Fieri.COM - Portali Fierak Online